ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından harded Bir C.tesi Ekim 03, 2009 10:57 pm

Öncelikle herkesi selamlıyorum bi arkadaş bana bu bolumu tavsiye etti bende araştırmaya başladım fazla bılgı bulamadım bu foruma uye olmaya karar verdim bana yardımcı olurmusunuz bu bolumu okumalımıyım sizce iş olanakları nasıl maaş durumları ne tür iş falan yardımcı olursanız çok sevınırım.
avatar
harded
"Yeni Doğmuş Tay"


Mesaj Sayısı : 5
Location : harded
Kayıt tarihi : 03/10/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından atkoLik__bLairr Bir Paz Ekim 04, 2009 9:42 am

bu bölüm derken hangi bölümm....???
avatar
atkoLik__bLairr
"Usta At"


Mesaj Sayısı : 338
Location : isTanbuL =)) adım damLaa :D
Kayıt tarihi : 25/05/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından harded Bir Ptsi Ekim 05, 2009 3:05 pm

at yetiştiriciliği
avatar
harded
"Yeni Doğmuş Tay"


Mesaj Sayısı : 5
Location : harded
Kayıt tarihi : 03/10/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından seyis Bir Salı Ekim 06, 2009 3:54 pm

biri yardım etsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
seyis
"Usta At"


Mesaj Sayısı : 553
Kayıt tarihi : 09/10/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından harded Bir Çarş. Ekim 07, 2009 8:34 pm

madem ilk ve tek atcılık ve bınıcılık forum sıtesı ben nıye soruma cevap alamıyorum moderatorlar uyuyomu
avatar
harded
"Yeni Doğmuş Tay"


Mesaj Sayısı : 5
Location : harded
Kayıt tarihi : 03/10/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından atkoLik__bLairr Bir Çarş. Ekim 07, 2009 9:02 pm

belkide bu konuda kmsenin bilgilsii olmadığından dır...
googlede sorularınızın yanıtını bulabilirsniz (:
avatar
atkoLik__bLairr
"Usta At"


Mesaj Sayısı : 338
Location : isTanbuL =)) adım damLaa :D
Kayıt tarihi : 25/05/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından harded Bir Çarş. Ekim 07, 2009 9:36 pm

aradım yok ordada
madem bu sıteyı kuruyolar bılgılı ınsanlar kursun burdakılerde bılmedıkten sonra kım bılcekkı
avatar
harded
"Yeni Doğmuş Tay"


Mesaj Sayısı : 5
Location : harded
Kayıt tarihi : 03/10/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından ozzuuum Bir C.tesi Ekim 10, 2009 1:32 pm

arkadaşım öncelikle tavrına konuşmana biraz dikkat edeceksin. Kimse sen buraya bişey yazarsın sorarsın diye tetikte bekleyip her gün girmek zorunda değil. Ki buraya kayıtlı üyeler herşeyi biliyorlar diye de birşey yok.
Her neyse konuya döneyim. Sanırım Atçılık ve Antrenörlüğü bölümünden bahsediyosun. Önceden At Antrenörlüğü, Atçılık İşletmeciliği ve Nalbantlık gibi ayrı ayrı bölümler vardı. Bu sene bunları birleştirip tek bir isim altında topladılar. Ben şu anda Fırat Üniversitesinde At Ant. ikinci sınıf öğrencisiyim. Ancak gördüğüm ve bildiğim kadarıyla tavsiye edebileceğim bir bölüm değil.
Bu konuda daha önce de bir konuşma olmuştu link veriyorum bi incelersen iyi olur.

http://binicilik.the-talk.net/kapadokya-atcylyk-yletmecilioi-ve-antrenorluou-buluma-noktasy-f8/at-antronurluou-t91-15.htm
avatar
ozzuuum
"Genç At"


Mesaj Sayısı : 34
Yaş : 29
Location : Elazığ/ At Antrenörlüğü Öğrencisi
Kayıt tarihi : 27/02/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından harded Bir C.tesi Ekim 10, 2009 8:10 pm

konusmamda ve tavrımda ayıp bişi yok argo bişi yok benim konuşmam bana yeter evelallah
avatar
harded
"Yeni Doğmuş Tay"


Mesaj Sayısı : 5
Location : harded
Kayıt tarihi : 03/10/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: ben öss ye hazırlanıyorum birisi bana bu bolmu tavsıye ettı?

Mesaj tarafından Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz